Skip to content Skip to footer

INDIVIDUALNA TERAPIJA

Individualna terapija je skupek znanstveno preverljivih metod in orodij, ki ti lahko spremenijo tok življenja.
Je tvoja priložnost, da kot bojevnik stopiš naprej v siju JASNEGA ZAVEDANJA in NOTRANJE MOČI.

Predvsem za medosebne odnose, duševne stiske, depresijo, anksioznost ali samoraziskovanje.

Holistični pristop

Individualna terapija združuje svetovanje in coaching, dihalne tehnike, delo z notranjim otrokom, delo z nezavednim, ozaveščanje in spuščanje omejujočih prepričanj, vzorcev in blokad ter znanstveno preverjene metode in orodja prilagojena posameznikovim edinstvenim potrebam.

“Tvoja vizija bo postala jasna šele, ko boš lahko pogledal v svoje srce. Kdor gleda ven, sanja; kdor gleda noter, se zbudi.” – C.G. Jung

Individualna terapija je vrsta terapije, ki nagovarja in naslavlja osebo kot celostno bitje in tako obravnava TRIADO TELESA, UMA in SRCA kot koherentno enoto. Cilj tovrstne terapije je pomagati posamezniku, da razvije globlje razumevanje samega sebe znotraj vseh omenjenih ravni, kar pogosto vodi do izboljšanega samorazumevanja in samoobvladovanja čustev, misli in dejanj.

Prvi del terapije je sestavljen iz pogovora, drugi del pa je praktično obarvan. Tehnike in metode prilagodim glede na specifične potrebe posameznika. Najpogosteje v proces vključim dih, kajti … če dihalni sistem ni odprt, žal nobeno intelektualiziranje o problemih ne obrodi dolgoročnih sadov. Tekom procesa bova torej bodisi aktivirala tvoj dih, ki je ključ pri ozaveščanju, spuščanju in opolnomočenju, bodisi bova prebujala notranjega otroka, ozaveščala nezavedno ali mehčala prepričanja, ki ti ne služijo več.

Najpogostejša področja na katerih je individualna terapija še posebej koristna:

  • Medosebni odnosi
  • Samoraziskovanje in globlje razumevanje sebe
  • Posttravmatske stresne motnje
  • Anksioznost, depresija
  • Ostale duševne stiske

Za prihod na terapijo ti ni treba imeti simptomov ali psihofizičnih težav. Tovrstna terapija ti lahko pomaga pri OSEBNI RASTI in GLOBLJEM RAZUMEVANJU SEBE. Moja želja je, da ti pomagam prekiniti krog bolečine, bolezni in iluzije, da lahko zasiješ v siju svoje izvorne energije, zato v ta namen nudim prostor, kjer se brez očitkov in sodb lahko izraziš, zaceliš rane, okrepiš notranjo moč in spoznaš, kako pomembno je, bolj kot srečno, živeti avtentično.

Moj pristop je MOČAN, vendar NEŽEN. GLOBOK, vendar LJUBEČ.

Celoten postopek je seštevek dolgoletnih preskušanj in ugotavljanj katere metode resnično delujejo in katere ne. Dala ti bom priložnost, da oceniš svoje fizično, mentalno, čustveno in duševno počutje, spodbudila te bom, da raziščeš kako se počutiš, kako živiš, kaj verjameš, kako deluješ in kako ravnaš s seboj. Ta postopek samoocenjevanja je nujen, da prepoznaš kaj je potrebno za premik iz točke kjer si na točko kamor želiš.

Prav tako ti bom pomagala pri integriranju uvidov v vsakodnevno življenje, da bodo rezultati resnično trajnostni. Nudim vso pozornost, predanost, sočutje, strateško razmišljanje, navdih in močna orodja, ki ti bodo pomagala na poti. Ne bodo te presenetili le rezultati sami, užival/a boš tudi v vožnji sami. 🙂

Cenik individualnih terapij

Prve tri terapije: 75 €
Vsaka nadaljna terapija (po potrebi): 65 €

Vse terapije trajajo 80 – 90 minut.
Terapije potekajo v živo ali preko Skypa.
Število terapij je odvisno od posameznika, potrebne so vsaj tri. Včasih so torej dovolj le tri, včasih jih je potrebno deset ali več.

V kolikor že po prvih treh terapijah ne začutiva premika naprej, povrnem denar.

Izjave udeležencev

Sem Katja Brvar

Ljudje pravijo, da si upam. A v resnici ne znam drugače. Želim si topel dom, a me najdeš povsod po svetu.

Zadnje desetletje sem živela in potovala po vsem svetu ter se učila pri številnih učiteljih, modrecih, šamanih, v puščavi, gorah in pragozdu … Od tod navdih, da sem postala avtorica knjižne uspešnice Ujetnica pragozda in da danes s srcem vodim transformativne terapije, seanse in delavnice.

Ti pa si odkril mojo spletno stran. Dobrodošel/la!

Ta stran je zate, če iščeš celostno podporo pri življenjskih spremembah in izzivih na duševnem ali fizičnem nivoju.

Sem Kambo praktikantka, ICF coach, facilitatorka dihalne tehnike Moč diha, holističnega zdravja in entuziastična biohacker-ka po srcu. 

S projektom Izven iluzije pomagam pri aktiviranju lastnih sposobnosti samozdravljenja ter hkrati omogočam varen prostor, kjer se zdravljenje (emocionalno, mentalno, fizično, duhovno) lahko manifestira. Čarobne paličice nimam, imam pa močna orodja, ki ti lahko pomagajo premagati ovire, ki preprečujejo, da zasiješ v siju svoje izvorne energije. 

0
0