Skip to content Skip to footer

Slovenka, ki je živela z indijansko družino iz plemena Kogi

Seansa.si

“Že od malega sem slutila, da je življenje mnogo več, kot nam narekuje naša družba, naša kultura.”

Katja Brvar je imela resnično srečo, da so se ji odprla vrata v svet indijanskega plemena Kogi, ki je zaprto pred svetom.

Bitja in entitete obstajajo!

Misteriji.si

Verjamem, da imajo nekatera bitja in entitete, tako kot midva, svoj občutek resničnosti znotraj lastne individualne izkušnje. In verjamem, da bi ljudje, če bi opustili egoično stališče, da onkraj videnega ne obstaja nič, lažje zaznali hkraten obstoj tovrstnih svetov z našo resničnostjo.

Od spanja s tarantelami do temnih sil pragozda

Svet24.si

Med prebiranjem njene knjige Ujetnica pragozda sem se večkrat vračala k naslovnici, kjer piše, da gre za resnično zgodbo. Je to mogoče? Dogodivščine Katje Brvar so vse prej kot običajne.

Kako se napiše nepozabna avantura? Skrivnosti svetovne popotnice Katje Brvar

Cosmopolitan.metropolitan.si

Izvodu knjige Ujetnica pragozda je Katja priložila listek s posvetilom, da mi želi prijetno potovanje … in potovanje med vrsticami njene knjige ni bilo zgolj prijetno, ampak izvrstno. Eno tistih, ki ga podeliš med vse svoje znance, saj želiš, da njena zgodba doseže čim več duš, željnih avanture.

V prenatrpani družbi človek težko sliši jezik svoje duše, in ker ne sliši jezika svoje duše, tava v megli ali sledi napačnemu vodstvu

Žurnal24.si

Katja Brvar je ena tistih solo popotnic, ki je bila v zadnjem desetletju s svojim nahrbtnikom več v tujini kot doma. “Nikoli nisem štela v koliko držav sem se podala, jih je bilo po dovolj, da sem morala krepko pred iztekom potnega lista izdelati novega, kajti v njem ni bilo več prostora za štempljanje.