Skip to content Skip to footer

KNJIGA: UJETNICA PRAGOZDA

Knjižna uspešnica, ki te ne pusti ravnodušnega.

Je plod desetletnega popotovanja
solo popotnice in iskalke resnice.

Ujetnica pragozda je resnična zgodba, ki tke popotovanja znotraj različnih svetov – od kriminalcev do Indijancev, od krščanstva do šamanizma, od drog do raslin moči, od čarovnic do preprostih ljudi, od vsakdanjega do paranormalnega. Pišejo se avanture in uvidi, ki so neustavljivo iskalko resnice pahnili na kolena in jo pripeljali do prenehanja z ubadanjem o misterijih življenja.

knjiga ujetnica pragozda

UJETNICA PRAGOZDA

Knjižna uspešnica

Ta knjiga je namenjena tistim,
ki izgledajo drugače,
čutijo drugače,
razmišljajo drugače,
delujejo drugače.
Vidim te. Slišim te. Čutim te.
Ostani drugačen.
Svet potrebuje spremembo,
ki se mora roditi izven norm ustaljenega.
Svet hrepeni po drugačnosti
in ta sprememba si – Ti.

katja brvar podpis
Pozor! Knjiga ni za vsak želodec ali um, je pa za vsako srce.

Mnenja bralcev

Katja Brvar Ujetnica pragozda knjiga

Zagotovi si svoj izvod na domači knjižni polici

Ujetnica pragozda – knjiga kot je v Sloveniji še ni bilo! Napeto branje, ki te povleče vase, požene adrenalin, orosi oko in se vsidra v spomin duše. Popelje te v drugačen in  hkrati nič manj resničen svet, kot ga poznamo.

Avtorica Katja Brvar je kot prva belka imela priložnost živeti z indijansko družino Kogi, ki ji je v kolumbijskem gorovju predalo pomembno sporočilo namenjeno zahodnemu svetu. Pristen stik z njimi je v avtorici vzbudil željo po učenju tudi z drugimi starodavnimi plemeni, zato je postala hvaležna učenka domorodskih modrosti in rastlin moči. Toda v Peruju sredi pragozda se je ujela v usodno past in življenje se ji je obrnilo na glavo!

“Ne vem, če sem že kdaj brala tako dobro knjigo. To je knjiga, ki te povleče vase. Prepričana sem, da v Sloveniji takšne še ni!”

– Polona Otoničar Pajk

“Čudovita knjiga. Uživala sem v branju, ki me je poneslo v svet … Svet raznolikosti kultur, svet raznolikosti pokrajine, predvsem pa v svet spoznavanja sebe. Iskalec ali ne, zagotovo se v knjigi vsaj kje prepoznaš in vsaj enkrat dobiš pomemben odgovor ali uvid.”

– Petra Škarja

Nekateri utrinki iz knjige

Klikni za ogled videa.

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
citat knjige ujetnica pragozda

Sem Katja Brvar

Ljudje pravijo, da si upam. A v resnici ne znam drugače. Želim si topel dom, a me najdeš povsod po svetu.

Zadnje desetletje sem živela in potovala po vsem svetu ter se učila pri številnih učiteljih, modrecih, šamanih, v puščavi, gorah in pragozdu … Od tod navdih, da sem postala avtorica knjižne uspešnice Ujetnica pragozda in da danes s srcem vodim transformativne terapije, seanse in delavnice.

Ti pa si odkril mojo spletno stran. Dobrodošel/la!

Ta stran je zate, če iščeš celostno podporo pri življenjskih spremembah in izzivih na duševnem ali fizičnem nivoju.

Sem Kambo praktikantka, ICF coach, facilitatorka dihalne tehnike Moč diha, holističnega zdravja in entuziastična biohacker-ka po srcu. 

S projektom Izven iluzije pomagam pri aktiviranju lastnih sposobnosti samozdravljenja ter hkrati omogočam varen prostor, kjer se zdravljenje (emocionalno, mentalno, fizično, duhovno) lahko manifestira. Čarobne paličice nimam, imam pa številna močna orodja, ki ti lahko pomagajo premagati ovire, ki preprečujejo, da zasiješ v siju svoje izvorne energije.

0
0