Skip to content Skip to footer

Ujetnica pragozda – knjiga

24,90 

Ujetnica pragozda je resnična zgodba, ki tke popotovanja znotraj različnih svetov – od kriminalcev do Indijancev, od krščanstva do šamanizma, od drog do raslin moči, od čarovnic do preprostih ljudi, od vsakdanjega do paranormalnega. Pišejo se avanture in uvidi, ki so neustavljivo iskalko resnice pahnili na kolena in jo pripeljali do prenehanja z ubadanjem o misterijih življenja.

Mehka vezava, 246 strani
Dostava: 2-3 delovnih dni

Kategorija: Oznake: , , Product ID: 22797

Opis

Avtorica je kot prva belka imela priložnost živeti z indijansko družino Kogi, ki ji je v kolumbijskem gorovju predalo pomembno sporočilo namenjeno zahodnemu svetu. Pristen stik z njimi je v avtorici vzbudil željo po učenju tudi z drugimi starodavnimi plemeni, zato je postala hvaležna učenka domorodskih modrosti in rastlin moči. Toda v Peruju sredi pragozda se je ujela v usodno past in življenje se ji je obrnilo na glavo!

Pozor: knjiga ni za vsak želodec ali um, je pa za vsako srce.

Namenjena vsem, ki nas zanima napeto branje in ne-konvencionalno raziskovanje notranje in zunanje dimenzije sveta. V njej so sporočila, ki se lahko dotaknejo vsakega bralca.

MNENJA BRALCEV:

Knjigo sem prebrala na dah! Noro dobra, vznemirljiva, ima več življenjskih spoznanj kot kakršenkoli samozvani “new age učitelj”. 

Tamara Habjanič

 

Knjiga me je tako navdušila, da sem si jo zaželela imeti vedno pri roki – v naši družinski “mini knjižnici”. Ker verjamem, da bom še potovala z njo, jaz ali pa kdo od mojih bližnjih. Iskreno občudujem pogum ženske, ki se poda na takšno potovanje. 

Adrijana Cej

 

Waw in še 1x waw … ko sem jo začela brati, se nisem mogla ustaviti. Waw in waw, kakšna življenjska izkušnja. Določeni odseki v knjigi so, ki sem jih brala z veliko emocijami v sebi. Knjiga ima zelo veliko življenjskih modrosti in stavkov, zato jo bom šla brati še enkrat, še bolj počasi in poglobljeno … V knjigi se razbere, da ima Katja res veliko znanja na psihološkem nivoju, no na številnih področjih, in je lahko tudi kot učbenik za življenje.

Kristina Boštjančič